Tijdens onze 1-op-1-coaching begeleid ik je bij al je vragen met betrekking tot

 • persoonlijke en professionele doelen
 • gezondheid
 • stress
 • motivatie
 • relaties
 • zelfvertrouwen
 • assertiviteit
 • communicatievaardigheden
 • persoonlijk leiderschap
 • ondernemerschap
 • angsten
 • diepere patronen
 • etc.
Op een ondersteunende én tegelijkertijd uitdagende manier daag ik je uit om jouw handelen in vraag te stellen. Specifieke doelen op te stellen, nieuwe gewoontes te creëren ... Samen gaan we voor jouw groei.

Als lid van de Beroepsvereniging voor Psychologisch Consulenten (BPC) ben ik gebonden aan onze deontologische code.


De aanpak verschilt van sessie tot sessie. Ik ben allergisch voor eenheidsworst en standaardisatie. Jij bent een uniek individu. Zo behandel ik je ook graag.

Aan het begin van onze sessie vraag ik je naar

 • wat er op dit moment speelt;
 • waar je naartoe wil;
 • wat jou hierbij tegenhoudt;
 • ...
Daarna gaan we stap voor stap naar de essentie. Zoals bij het pellen van een ui kijken we samen naar de lagen die onder jouw probleem en obstakels liggen. Hiermee gaan we door tot we tot de kern komen. Daar ligt meestal het ultieme antwoord op jouw vragen.

Mijn stijl is uitdagend en soms out-of-the-box. Ik zal je (uiteraard liefdevol) confronteren en spiegels voorhouden. Met fysieke werkvormen en/of ervarend leren zal je voélen waar het echt om draait.

No worries, je hoeft geen schrik te hebben voor een overdosis hocus pocus, boomknuffelen of oorkaarsen die jouw hersenmassa masseren. Ik hanteer wetenschappelijk beproefde en internationaal erkende technieken. Wel serveer ik het telkens met een huisgemaakt sausje.

Per sessie van +/- 1 uur investeer je €60* (incl. btw) in jezelf.

Sommige mensen voelen zich beter in 1 of enkele sessies. Anderen verkiezen een wekelijks, maandelijks of (half)jaarlijks terugkoppelmoment. Jij weet zelf waar je behoefte aan hebt, dus jij bepaalt hoe vaak je langskomt.

Ben je zelfstandige (in bijberoep)? Dan kan je deze kosten makkelijk inbrengen.

Neem gerust contact op voor een (gratis) telefonische/virtuele kennismaking (+/- 15 min). Dan kijken we samen of het klikt tussen ons en wat onze volgende stap zal zijn. Je hebt dus eigenlijk alleen maar wat te winnen!

* De sessies worden momenteel nog niet terugbetaald door een ziekenfonds.

Onze coachingspraktijk bevindt zich in Wijnveld 7, 9112 Sinaai (Sint-Niklaas). Gemakkelijk en snel bereikbaar vanaf de E17 of via het openbaar vervoer.
Hier ontvang ik jou als mijn gast en haal ik - letterlijk en figuurlijk - alles uit de kast om jou welkom te heten. Waarom? Omdat ik coach alsof het voor mezelf zou zijn :-)

Heb je liever hybride of online coaching? Ook dat is mogelijk. Dan gelden dezelfde tarieven, alleen hoef je je niet te verplaatsen.

Wees je er wel van bewust dat bij een virtueel gesprek er soms een stuk connectie verloren gaat. Daarom doe ik onze eerste sessie liever live in de praktijk. Dat legt de basis voor kwalitatief hoogstaande online vervolgcoaching. 
Dat kan op 2 manieren:
 1. Boek zelf een afspraak in via de online agenda.
 2. Contacteer me via het contactformulier voor meer mogelijkheden.
Je hebt alleszins recht op een gratis telefonische/virtuele kennismaking (+/- 15 min). Dan kijken we samen of het klikt tussen ons en wat eventueel onze volgende stap zal zijn.

Bij de Train the coach krijg je concrete, praktische tools aangereikt om zelf (beter) te coachen. Meer impact te creëren. Mensen écht in beweging te brengen.

Zie het als een intensieve en unieke opleiding van jou als coach, zaakvoerder of manager.
Ik organiseer regelmatig een Train the coach op verschillende locaties. Zowel open voor publiek als binnen bedrijven. Vraag gerust naar meer informatie over de volgende sessies.

Liever zelf een eigen Train the coach (laten) organiseren? Ook dat is mogelijk. We bespreken samen de mogelijkheden.
Tijdens deze sessie krijg je allerlei handige tips en tricks om (opnieuw) te bruisen van energie.

De focus ligt niet alleen op WAT je allemaal kan doen, maar vooral op HOE je dit voor jezelf kan/zal aanpakken. Aan tips en kennis hebben we vaak geen gebrek. Maar de meeste doelen blijven vage dromen doordat we ons niet bezighouden met hoe we het concreet kunnen aanpakken.

Tijdens de workshop gaan we hier samen mee aan de slag.
De prijs is afhankelijk van jouw specifieke vraag. Ook van het aantal deelnemers, de duur van de sessie, locatie, catering ... Kortom, vraag gerust om een voorstel op maat.
Yes! Het volledige overzicht kan je op de website van Fitter Vlaanderen vinden.

Vind je daar niet wat je zoekt? Neem contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.